kiss me kill me

asså ursäkta men jag e så full? drack en halv flaska absolut i går. gick ut, till vardagsrummet, sedan spybar. minns ingenting tydligen. hela huvudet vibrerar, har ej nått det stadiet i bakfyllan då jag oroar mig över min hälsa, hur hjärtat slår och att jag inte kan andas. sömn är uteslutet. ligger och skrattar åt mig själv. jag och anna planerade nästa sommar då vi ska arrangera ett rave där vi bara kommer spela abba och där dresscoden är formal as in normal. det blir väl ca 2 gäster på det ravet antar jag. kanske ravet hålls på min terass…? hahahaha kom att tänka på när det var “småstjärnorna” i mellanstadiet, när alla skulle mima till någonting. jag va bakdansare vid första tillfället. gud, är det alla offers eviga lott, bakdansare? andra gången va jag leila k, satte mig ned på huk och “pissade” i slutet av låten :( hon hade tydligen pissat på golvet inne på berns. fattar inte att jag hade en uppfattning om berns i 3an? så går man dit nu och det är någonting annat. tänkte att det såg ut som en matsal med färgglada lampor och att alla tjejer där “va som dom i sexan”. kom på en låt jag avskyr nu! den “return of the mack”, hahaha usch.. så dålig låt människor gärna vill definiera sig i relation till. tror de spelade den i gubbrummet i går… ser framför mig tusen huvuden som går som slagborrar och man bara… dear god help meeee. haha, gode gud hjälp mej! jag har ramlat ned i en brunn norr om e4an och det ligger dem barndödskallar här och en blodig kniv… nä, nu vill jag somna. omöjligt att sova när man e full? rullar runt i sängen, skrattar och tänker i 180. som kaffe fast ja… det e sprit. känner mig väldigt smart nu…………

Comments are closed.