livet

gud vad mkt snygga killar det fanns på slick i går!!! jag såg kanske tre stycken jag skulle kunna tänka gifta mig med. alla var blonda, eller, en var brunhårig men han var verkligen så jävla öststatssexig i fejan. jag ba börja darra på knäna, fick en fläck i herrtrosan HAHA inte, fan vad jag hatar herrtrosor. sedan fick jag för mig att gå på lidl, så jag sprang oavbrutet hela vägen från… alltså, ni vet hur långt det är. tack gud för att jag slutat röka. väl därinne driver jag omkring, alltså blir omkringknuffad från hörn till hörn i moln av tarmdoft (rostad lök). tack gud för bögar, det var heterosexuella på slick som pratade om en tjej “som hade blivit tillsammans med en kille som visade sig vara ett as, och hon som gått igenom så mycket… så kommer det här nu all of a sudden… men det enda hon säger är: “det e lungt” — men det vet man ju att det inte är?” jag blir verkligen illamående av att behöva lyssna på liknande livsberättelser, hämtade ur tara/revyn. dessutom sitter hon väl där uppe på kammarn och kör en tapperhetsfasad inför sina kompisar för att få just sådana sympatier i slick-kön bakom två ryssnar med rosa jeans!!! suck alla dessa vanliga människors liv.

så jävla fult: mustasch. jag hoppas ingen tar killar med mustasch på allvar, deras känslor på allvar, eller att de öht är mänskliga!!!

ok, nu har jag tjurat tillräckligt. dags för att drunkna i böcker. jag älskar att mitt fönsterbläck är fyllt av tjocka böcker. det ser så bildat ut!!! ba *går in i köket och råkar se böckerna i periferin* *ler*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80