snusk

just nu, i skrivande stund tror jag någon försöker kommunicera med mig genom att borra i väggen. klockan är 12:26. jag upprepar klockan är 12:26.

jag drack en flaska vitt i går och två glas rött. så skönt att aldrig ha problem med någonting man äter/dricker, som bakfylla, gå upp i vikt eller liknande. det lär ju vara en skröna det där med viktuppgång. andra skrönor: intoleranser, exem, allergier, huvudvärk? ångest? åh jag är en fri människa. fri från fysiska besvär. däremot är min röv så ful!! jaja. jag har ju en återkommande dröm som utspelar sig i mitt kök där en till synes galen kvinna rusar omkring med en banan bak i trosan. i natt vände hon sig om och framsidan, usch, som att hon legat face down i ett kärr ensam med tiden. jag tror jag blivit deppremerad igen. jag speglade mig och såg ut som ett troll. å andra sidan, jag skulle aldrig vilja vara tonåring igen. jag tycker tonåringar, bortsett från att de ofta är luddiga i fysionomin, liksom ofärdiga, dras med en oerhörd smuts. det finns en fläck som löper över alla subkulturer men värst är ändå brats. heterosexuella, skitiga pöjkbrats som är bräkiga, högerextrema, vitplufsiga med alla sorters fetter och hormoner nedklämda i bylsiga kostymer. det ser aldrig bra ut. aldrig. när de mognat lite, börjat träna och klippt bort det där tunna äckelfructis-håret som hänger i ANSIKTET och ger upphov till ännu mer finnar. svett. finnar. jag svimmar, ta bort det där håret från ansiktet bara — då kan de fungera, men inte dessförinnan.

har ni tänkt på att så fort någon går på ett lite konstigt ställe, kanske tar en genväg där det inte redan finns en upptrampad stig blir människor omkring ängsliga. som djur! alldeles vid busshållsplatsen finns en sådan stig, det framgår inte att det är en stig, så alltid när jag genar där tror människor i busskuren att jag är någon slags tjuv/uteliggare. eller det är i alla fall sådana blickar jag får slängda mot mig bakifrån. godnatt.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80