jesus to a child

hej hej bloggen! jag har shoppat lite i dag. Det blev dem HÖST-kläder som jag hittade i västermalmshallucinerian! en fartfylld dag! jag sprang runt och var lycklig över att det fanns fula kläder som ändå alla andra också har i butikerna. sedan blev det en NYTTIG quinoasallad med små hårda “gryn” … uuuh. en fin bild på tallriken också med söta gryn. ursäkta för låg verkshöjd på kommande konstaterande, men: att fota sin tallrik är höjden av tomhet.  den här maten kommer bli en del av mig, varvid man ba.. det där kommer berövas dig om x antal timmar. fota det i stället.  tänker så här i relation till det och “samtiden”: i’m not starving myself, i’m perfecting my emptiness *går ut ur rummet i klackar och fnyser*. whatever. annars är jag jätteglad, överlycklig! trots att det inte låter så. ska jag berätta varför?

– jag är i fas med skolan, skulle kunna hålla en föreläsning om svensk politisk historia nu

– min vän beverlylesly (eller va fan hon heter på twitter) kommer snart över på vin, cigaretter och dance-hits på högsta volym

– sedan ska vi till staffans inflyttningsfest som kommer bli a fucking blast!!! har sett fram mot den hela veckan :D

– i morgon ska jag vara hemma hos beverlyles – ger upp att stava det där nu – kl. 18:30 sharp. vad som väntar mig där är höljt i dunkel.

– sedan 20..00 ska jag och dana spela skivor på slakthuset på event! jag älskar att spela skivor *unik i det avseendet*… dessvärre är det dresscode: all white. har ca 0 vita kläder får väl be gubbar att komma över mig eller nåt

– kl 22 är eventet färdigt och då hade jag tänkt fira min födelsedag ute i citynatten!!!!!!!!!!!

– sedan är jag uppspelt inför min och danas klubb och har laddat hem asmycket bra music, bl.a. septermbers LOVE CP eller vad den nu heter. september borde få rockbjörnen. andra artister som borde få det:

* barracuda

* danny & therese (inte danny själv, obs viktigt)

* den som gjort fjortisboy

sedan, innan jag går ut och blossar en cigg – en sak jag tänkt på: varför förändras inte killarnas höstkläder? det är alltid typ marlboro man, manchester och urtvättade toner. det har ju varit så sedan 2004??? alltid är det en brun, hård “lapp” fastsatt på skjortorna. iskalla krämvita/denimblå/rutiga skjortor som hänger luftigt uppradade längs en iskall stålgalge. brrr…. fryser som fan nu.

nä, nu blir det en god jävla rök! ses ute i citynatten då!

2 Responses to “jesus to a child”

  1. 1 Cissi
    October 22nd, 2011 at 13:33

    haha therese suger ju på att sjunga. Danny SJÄLV är megabäst ju!

  2. 2 knullis
    October 23rd, 2011 at 21:53

    min fitta värker

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80