hej

idag på tretimmarsföreläsningen började jag tänka på hur trist det vore om skåran skulle synas genom glipan i stolarna, så fick jag en idé: köpa en röd stringtrosa. det vore SÅ OTIPPAT i relation till det intryck jag (förmodligen) vanligen ger*lilla lappen med tvättråd säger hej* åååååååh vad jag är slutkörd. jag vet liksom inte vad EU är för någonting. det är ju så jävla mycket, orka fatta allt. guuud, så ska alla försöka vara coola inför föreläsaren, ba “beträffande den andra frågan, i kompendiets fjärde paragraf, rörande den nyare kemins principer som vore oegentliga föreningar, som därav innehåller mer syre än den normala oxiden i brottbalken med hänvisning till..” man vill bara avbryta och ba “alltså är informationsfrihet att festa med en massa killar utan troser!!!!” det är så jävla kul att plugga ibland.

nu ska jag göra en drink!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80