iskall dag i sverige

tjena tjena. i dag har detta hänt:

– ett barn på bussen sitter bredvid mig (det kändes som att jag och barnet var “kompisar”?) och barnets väska nuddar min arm varenda gång det obetänksamt vänder sig om. slutsats: jag kommer ALDRIG bli pedofil, barn är sååå osexiga.

– provocerats av ca alla akademibokhandelns böcker. “så blir du expert på JOBB!”, “så får du mer SJÄLVKÄNSLA och vågar mer”, “så raggar du på döva” osv. vet ni vad jag tänker… en äcklig bok för 59kr förtjänar inte mig. om en bok skulle hjälpa mig i något avseende skulle jag behöva ytterligare en bok för att hjälpa mig bearbeta smutskänslorna av det första.

– gjorde en fruktansvärd sak, och det här är svårt för mig att skriva eftersom blott minnet av händelsen framkallar obehag: jag duschade.

i morgon ska jag till min psykolog och jag har INGET att säga. allt är —— i stället för /\/\/\/\. vill komma hit: –*–*–*–*, där *=kyssar…. haha nä. men det kanske är syftet med min terapi, jämna ut topparna och dalarna… i självbild. inte i energiläge. i’m not bipolar – i’m bisexual! haha notttttttt. jag har aldrig i hela mitt liv kallat mig det, å andra sidan relaterar jag inte heller starkt till någon sexualitet överhuvud. sexualiteter förtjänar inte mig, jag är bortom sexualitet… finns det någonting som förtjänar mig? eller är det helt enkelt jag, som inte… FÖRTJÄNAR NÅGONTING? *skriver bok om det och säljer t akademibokhandel*.

godnatt

One Response to “iskall dag i sverige”

  1. 1 emster
    October 14th, 2011 at 21:49

    älskar det här inlägget.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80