lack och läder!

hej alla!

ni vet stollar med en thing för vilda, sexuella utspel som t.ex. att klä sig i “läder”? asså, de är så djupt. inte. vilda. verkshöjden i fetischen “läder” är skrämmande låg. jag ser framför mig hur dessa människor på ren slentrian klär sig i läderväst, eller läder..BH för att sedan fatta en piska, som de duttar med. det finns ingenting provocerande, spännande eller “eggande” (urk låter som det kommer ägg när de är k*ta) i läder. jag minns för övrigt en sexspalt där ett offer ba:

“jag tänder på oralsex”.

….

om jag skulle ha en fetisch skulle den vara extremt avancerad och “rätt”. nu hatar jag tyvärr sex så att… men men. nu blev jag sugen på iskall dricka!

dem dricka
och hälla över kroppen
sen hela make up-dosan i ansiktet
och stoppa slipsar i rumpan!

fin dikt va

4 Responses to “lack och läder!”

 1. 1 yrre
  October 9th, 2011 at 16:40

  men hellååå vafan hände med mamma TESSO?

 2. 2 RRR
  October 9th, 2011 at 16:47

  har skrivit en del till som kommer publiceras snart..

 3. 3 Gubbtjyven
  October 10th, 2011 at 13:57

  Sister, you´re a poet.

  Men. Hur skulle det låta och se ut om du verkligen ansträngde dig? Djävligt lovande misstänker jag.

 4. 4 Isabelle Minou
  October 14th, 2011 at 21:46

  HAHA asså din blogg får mig att skratta högt, sluta ALDRIG SKRIVA!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80