hhhey

i går: började dricka med tjejmaffian kl 8, tog bussen in till en hemmafest med en massa andra tjejer, killar etc. det var askul!! de hade grönsaksstavar och dipp. jag tog en morotsflisa och använde den som dippsked. vidare blev jag dyngrak, trallade omkring i ett koma ute i sibirien till klockan var 2 och jag stod på lidl och vanilla skyen dunkade i handen. varför? jag stod granne med en högtalare!! det piskade storm ute på fjärden och jag ville slänga i alla fula där. bl a det här eade freaket som använder brun ögonbrynspenna. han, lilla dvärgen som dansar som en actionmangubbe, “kanonkulan”. NI VET VILKA JAG MENAR!!! i övrigt: inga snygga killar. hatar när periferiet börjar acta all ensam ung kvinna söker. hatar när killar har fula skor. vad är sneakers, varför säljs det?

haha min flatmate skulle bada badkar med skum efter en joint (flummare). jag ba “det ligger en gammal gubbe under badkaret som kommer trolla så du drunknar när du bader”.

nu ska jag äta olika saker utan att det trillar ned mat i böckerna.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80