hej

mänskligheten. i går bevittade jag följande: en fet tjej som behandlade dansgolvet som sitt eget personal flipperspel. dvs SPRANG omkring och vevade med armarna, blev bortbuttad (höppas hon inte hade rejection sensitivity), rätt in i en högtalare, STUDSADE mot högtalaren och in i några lesbos iförda den vanliga uniformen som blev smickrade och ba “stannade upp” för att dansa i närheten utav henne. JAG MÅSTE TA SEMESTER!!

vidare, det här är så outta this world, så klättrade en självutnämnd gogo-boy… det här är så… upp på scenen med bar överkropp och började köra någonting från showgirls, varpå en låt med linda bengtzing började. då drar han ned sina low cut-jeans och börjar flasha sin herrtrosa. jag ba *vet inte vad jag ska göra* *blir rädd och förvirrad* han fortsatte fladdra med linningen i sina nedknäppta jeans, retas, ba *OOOOH NU SKA NI FÅ SEEE!! tytta häääär* i takt med typ “*för ja’ ljuger så bra!!”. om inte det vore nog sliter han, efter lite viftande, helt av sig byxorna och ba kreativt förvandlar herrtrosan till en STRINGTROSA!!!!!!!! herregud. då brast fördämningarna inom mig och jag skrek rakt ut. eller nej, det gjorde jag väl inte. halv tre, inne på toaletten kommer han slutligen släpandes på en fejk lv-väska och ba skriker “AKTA EEEEEEER, JA MÅSTE BYTA OM???” hahahahaha, guuuud. han lekte liksom strippa… älska sånt.

jaja. idag ska jag och J dricka drinkar, gå på hemmafest och vara snygga. guuuud. om ni kan nån god drink måste ni säga?

i barskåpet finns:

vanilla vodka
vodka kurant
passoa
midori
sourz red berry
bacardi razz
sourz apple

och en massa grejer att späda med!!

(så har jag köpt doritos nacho cheese. jag hade tänkt minnas alla mina älskare och hur de brukade lukta.)

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80