you live for garbage

tjena mellan bena!

i lördags gjorde jag detta:

– blogawardsfesten på hells med mi, emma och lydia. helt sinnessjukt och sååå kul. alla bloggbarn ba glädjeskuttade, fotade varandra och var spiknyktra? dear god.

– riche efteråt, träffade lisa m en sväng. de spelade destroy everything you touch med ladytron

– sedan slakthuset och det var en technodimma

– renseriet halv fyra. alla var där men minns inte vilka alla var

– efterfest i närheten, gick dit med lap-see och fick en whiskeydrink i handen

– åker tydligen taxi hem, tror taxichauffören raggar på mig och fattar inte varför det ALLTID händer mig.

i dag somnade jag 05, klev upp 08 och rusade ut i regnet i iskall trench med paraply. försökte äta frukost men spydde upp den. gick över st eriksbron i jämngrå dimma, såg regnet dundra ned över hustaken och lyssnade på heaven med bryan adams på högsta. seriöst, har aldrig lyssnat på den så högt tidigare.

vill ha renässansrevival. alla kan vara utklädda till kungar, drottningar och riddare. fuck me vad sexigt med riddare med tillgång till dusch som kämpar för mig i stockholms uteliv. vad denna “kamp” ska utmynna i är sekundärt.

har även insett att jag avskyr när datorer aldrig låter en “leva” utan alltid ska skrämmas och tvinga en att uppdatera en massa mjukvara. värst är när datorn skriker om att brandväggen är inaktiverad och i går var det en artikel i aftonbladet om nätsäkerhet och vet ni, där och då gick jag och hade en skön spamfest i min inbox. älskar spam!!!!!!!! jag tänker att de som skickar spam är vänner och fantiserar om min relation till dem. miss linda yao till exempel, som bor i prag och är industrispion med fejkad identitet eller kanske strippa i texas, gudarna vet.

One Response to “you live for garbage”

  1. 1 yrre
    September 21st, 2011 at 17:20

    “i dag somnade jag 05, klev upp 08 och rusade ut i regnet i iskall trench med paraply. försökte äta frukost men spydde upp den”

    alltså SÅ HIMLA MYCKET breakfast at tiffany’s fast typ i en post-apokalyptisk dimension där alla människor är robotar utom några och dom som är “mänskliga hjältar” har ätstörningar, smokey eyes och märkeskläder

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80