vacuum cleaner eyes

jävla trash-par: angelina jolie och brad pitt!!! förtjänar de sin status som kändisar någonstans? hasar omkring på gala i ostrukna kläder och väst (brad), kläder för leukemikärringar (angelina) med en flock ungar i släptåg? då är tara reid och hennes nya veneers större sensation. dessutom har de streck och grejer i ansiktet.

nu ska vi se om sinova forte hjälper *har åkt tunnelbana*

jag håller på att bli sjuk, för första gången på ett år. eller inte sjuk, det känns mer som att jag fått kallsup.

hej. idag när jag skulle beställa kebabpizza sa jag “beppypizza” IGEN! det här har hänt två gånger tidigare. hon jag tog beställningen av tryckte upp knytnäven under hakan och skrek: “ska jag döda dig eller?!!!!!!” ok. det gjorde hon inte, men det var säkert nära.

jag har så tråkigt nu. jag har pluggat allt jag behöver plugga, helgen ligger öppen och jag känner mig som en islykta.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80