whatever

hej spökjägare och sexandar!

i lördags såg jag ett UFO som svävade ovanför himlen, söderut sett från mitt loft på kungsholmen. jag misstänker det svävade ovanför havet eftersom många ufon anländer till vår planet för att hämta vatten. utomjordingarna har lärt sig manipulera vatten med syftet att använda det som bränsle i sina rymdfarkoster. sedan tog jag en taxi ned på stan för drinkar och vild fest.

dagen därpå kollade jag på beverly hills. dramaturgin är alltid likadan i beverly hills. avsnitten börjar med att någon “får en idé” som föräldrar/vänner ställer sig högst tveksamma till, sedan i slutet går idén åt helvete och barnet ber alla om förlåtelse. alternativt utvecklar sig ett händelseförlopp “för bra” och karaktären blir högmodig, flyger för nära solen varvid vaxvingarna smälter. nästa gång kommer jag stänga av precis när kelly blivit som smalast på sina diet pills!!!!

annars har jag inte blivit reservantagen till statsvetenskap så nu är jag VERKLIGEN KÖRD!!!!!!!!!!! har inget studiebidrag till hösten och arvet efter min farfar (om det ens blir nåt kvar efter den där lyxbegravningen) kommer komma efter ca hundra fucking år när bouppteckningen är färdig. fuck me i’m over.

One Response to “whatever”

  1. 1 knullis
    August 23rd, 2011 at 19:28

    nämen guud, vi såg också ufot! vilken grej, nu måste jag blogga, tagga, och typ länka till detta inlägg o lägga ut det på min nya sida(bajsar.nu) o allt…

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80