citylife

hej alla kåta

eftersom jag vet vad som är “rätt” kan jag berätta för er om helgens roliga fester!

fredag: top nice på färgfabriken. misstänker starkt att det kommer bli kul och om inte kul är en prioritet kommer i alla fall mkt snygga killar vara där. om ni har tur lyckas ni få en glimt av när jag och anna j (190cm) anländer i en limousin vi har hyrt för en helkväll i city…. skoja!!!! min reaktion när b-människor pratade om att anlända till skolavslutningen i limo: fuck me gently. with a chainsaw

annars kan jag rekommendera reisen där människor också kommer vara långa! tur man inte är dvärg

det lär också vara tusen rave i utkanterna av city man underrättas om efter berns stängt

lördag: ja, va fan händer då? H1 på f12 tror jag kommer bli helt “rätt”. sedan efter f12 har stängt börjar kvällen! vet inte direkt vad som händer, men vet att jag kommer festa till 10 *drar en lina och pullar*

ciao bitches

One Response to “citylife”

  1. 1 Veronika
    August 20th, 2011 at 16:57

    Du har den absolut sjukaste bloggen och fy fan vad bra det är!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80