röda trosor

alltid när jag går från plattan, förbi kicks ned i t-centralen börjar jag skratta. det är ett sådant ruggigt ställe att slå upp ett kicks på. jag var inne på burger king och utnyttjade mitt vipkort *fashion* jag lovar att jag höll hårt i väskan, och pösen med nya kläder. det kändes som att någon skulle springa fram och kasta saker på mig. har de hört talas som ljussättning som inte för tankarna till något sönderskjuten källare i bosnien? annars kan jag berätta att deras klitentel består utav hemska människor som obducerar olika saker på toaletterna, tänder eld på sitt könshår och kanske har med sig nån liten byggsats? gormar och rycker varandra i håret, heter “måggan” etc.

just nu sitter jag förresten bara och hatar usa!!! hela deras mediesystem är ju bara… herregud.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80