weekend

hey cracklovers

det är måndag och det är helt grått ute. seriöst, om jag vore den här dagen skulle jag aldrig använda smink för till och med det vore förgäves. jag har festat i helgen, läs: åkt fram och tillbaka mellan spy, riche, slakthuset, berns och f12. vad som har hänt minns jag inte, men det var säkert nåt kul. ville ett kort tag åka till wow men sedan såg jag mingelbilder därifrån och på bilderna hade alla tjejer låtsas/lek-rött hår och killarna såg ut att skämta :(

vad har jag då gjort? i lördags satt jag och anna j fulla och ritade vid hennes köksbord samt googlade skit på internet. innan satt vi utomhus vid en vik. en “gubbe” hade konsert i närheten med åskådare som verkligen hade käkat glosoppa för när vi gick förbi var det som om någon ny, spännande ödle-ras upptäckts i vår riktning? hm… tidigare hade jag åkt över västerbron och alltid när jag gör det vill jag skriva dikter eftersom ljuset är rosa och allt ser ut att brinna. sedan, när jag väl hoppar av bussen och ser en smal citytjej med 10cm höga slynklackar vill jag bara festa igen. så jag gjorde det och åkte till slussen mitt i fucking natten. stod och rejvade i en telefonkiosk och hoppade kaxigt på gamla servetter från sibyllakiosken. eller inte, gick på den konstiga bögklubben där? jag älskar musiken som spelas på bögställen, men om jag personligen vore intresserad av att ragga skulle jag i stället typ.. gå på riche lr whatever. så mkt heterosexuella killar där som är… fördärvningsbara. avslutade kvällen på gubbrummet med lisa m och tusen drinkar som jag shotade en timme innan stängning. i går när jag vaknade 20:00 tänkte jag: …. ….. ……..

2 Responses to “weekend”

  1. 1 Anonymous
    August 16th, 2011 at 03:11

    WOW sög

  2. 2 knullis
    August 16th, 2011 at 18:00

    men guuud, det var ju exakt det jag gjorde i helgen. är du mig?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80