hej

dagen: kliver av vid karlaplan tre minuter i ett, min föreläsning börjar ett, därför springer jag en kilometer på tre minuter. anländer till föreläsningen som en drypande hög bomull, merinoull etc och torkar pannan med ärmen, svetten FÖRSVINNER INTE det kommer bara mer! så går jag på toaletten omkring tretiden och märker att jag har sådär snygg vit lipliner efter tandkrämen. lilla rövfittan går på h&m och handlar någonting. minns inte vad. jag går på apoteket, köper en till kräm. jag lovar, jag skulle kunna underhålla tio jonglerande gycklare med alla mina krämer!! köper kaffe. går till psykologen och kan riktigt tänka hur jag ser ut. jag hatar när jag vet precis hur jag ser ut i ansiktet. varenda min fortplantar ju sig som ett jordskred över ansiktspaletten. jag vill aldrig röra munnen. hela ansiktet fladdrar ju som följd omkring likt äcklig pizzadeg!!! jag vaknade nykter trots att jag såg två (eller fler) rökpelare från hammarbyverkets skortstenar från nattbussen. på gullmarsplan satt ett gäng kineser. det blir alltid så mystiskt om nätterna när det finns kineser i närmiljön, som bara sitter och ömsom granskar mig, ömsom granskar månen. haha, nu tänkte jag på nudelsmaken “oriental”. godnatt — jag lämnar er med natt.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80