hey

vill köpa ett vapen. i går när jag stod vid medborgarplatsen kom en gubbe och ställde sig framför mig.

sedan stod han där och kollade på mig tills jag gick iväg. ursäkta men varför är människor så b? sökte den kontakt eller? blir så arg när jag tänker på det. sååå arg!!!! det finns ingen hyfs längre. människor gick omkring skrikandes till tonerna av glas som krossades. en åt mat och hade hamburgare över hela kroppen. utanför tunnelbanan stod det en grupp “killar” som var måttligt hotfulla. killarna stod och ruskade med kroppen och det var fult. något psykfall sprang längs götgatan och skrek/grät. ville springa efter med tillhygge och leka att jag skulle slå den :)

vill ha en .500 smith & wesson magnum. sedan när en pratglad, full, “snäll” kille kommer fram och snackar på tunnelbanan halv 4… åker den fram. ser framför mig hur jag med handen för pannan och slapp handled viftar med pistolen: “gå bara. gåå”.

prideveckan har varit perfekt! jag älskar pride och att det är bögar/lebber fucking överallt i stockholm.

detta har jag gjort:

mån – cafe opera, labbet
tis – strand
ons – SIC, spybar
tors – pride park, trosefterfesten i vitan
fre – babylon, indigo, slakthuset, spybar
lör – antagligen trädgården, berns
sön – läsa hela dagen och äta vad jag vill!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80