usch

usch, jag känner mig så störig när jag skriver med utropstecken. vet ni vilken dag det är idag? killdagen då alla rika/fattiga killar har löning. det är bäst att jag duschar idag. nu tog isen slut! vänta jag ska hämta mer. nu fick jag en idé, tänk om man kunde blogga IRL, att varenda tecken man skriver ned, varenda backsteg syndes IRL. att det blir en IRLchatt. det där ska jag fixa. jag ska börja fotoblogga, modeblogga, videoblogga, “camma ‘mina perkuer'” allt. *festa mysa maila!* ska gå från blogg till konglomerat på 4 år. räkna med det.

just nu lyssnar jag på abba. kan ni fatta hur bra abba är eller? t ex disillusion är ju så klockren; melodiskt bekväm. texterna handlar dock, tidsenligt nog, om tjejer som är kära i killar och tycker att de själva är fula och så mkt mindre värda. ba “är jag värd någonting?”, “vill mannen ha mig?” blabla… känns som bloggosfären 2006.

jag hatar verkligen när tjejer och killar masserar varandra. som mest när någon lyckligt säger “kan inte du masseeeera mig” och sen får en massage.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80