del 6 i sommarföljetången om mamma tesso :D

mamma TESSO öppnar dörren och rusar ut på gatan i den regniga natten. klirret från vindspelet fastsatt i den igensmällande dörren ekar bakom henne medan roshanna chamans ord ekar inom henne. de beiga, busiga taxklackarna smäller i backen när hon rusar längs ritalingatan med gårdagens exemplar av citypressen ovanför huvudet. hon sträcker ut handen för att hejda en gul taxi. mamma tesso vill bara glömma. en natt av synd och sex är precis vad hon behöver. “till the bitch pit tack!”, ropar hon till chauffören i samma stund som hon dyngsur kränger sig in i baksätet. taxin snirklar sig fram genom smashboxkvarteren medan vindrutetorkarna gnisslar sexigt. neonskyltar i form av kors och martiniglas lyser upp de trånga bakgatorna. hon tar upp sin lilla rosa fickspegel ur väskan och lägger en syndigt brun läpp-mejk för att sedan rafsa fram ett par guldclips med rosor som hon fäster i öronen. hon ler porrigt och säger till sin spegelbild “mamma TESSO har det fortfarande” innan hon smäller igen fickspegeln, hoppar ut och kastar en sedel på chauffören som sedan gasar iväg så fort han bara kan. hon slänger sin trenchcoat i en soptunna och visar uteliggaren i rännstenen vad hon bär under: en tight, röd klänning från klädmärket ozone. sedan promenerar tesso den sista biten till klubben mellan rykande brunnar och svarta containers. mamma TESSO kan höra den dova technomusiken på avstånd och den borrar ett hål i hennes hjärta som om den letade efter olja. i entren till the bitch pit ber vakten skämtsamt om leg och hon rycker upp klänningen lite och säger: “här har du leg, mister” och nu är mamma tesso fucking i gång. hon kastar håret bakom sig och stampar in på klubben med väskan guppandes mot rumpan. några barbröstade punkare i skinnjackor och shorts och stirrar på henne medan hon beställer i baren. hon drar upp kjolen, visar trosan och lipar åt dem, som om hon försökte skrämmas. i mitten av dansgolvet ligger en stor, rund madrass där nakna unga män och kvinnor ligger och stöter mot vad som är dem närmast. de omringas av dansande människor och längst in i lokalen brinner ett stort kors. två anorektiska blondiner i ku klux klan-kåpor ömsom dansar och ömsom kysser varandra i exstas. en av dem skriker “you want a name? this is your baptism bitch” och sedan krossar hon en flaska champagne i huvudet på sin vän och de skrattar sig fördärvade. mamma TESSO tittar sig omkring förvirrat. det finns ingen DJ, någonstans. här finns bara rum och öppna ytor. det här är drifternas högborg, det här är sorgernas amfiteater. ikväll kommer mamma TESSO glömma allt. för det måste hon.

One Response to “del 6 i sommarföljetången om mamma tesso :D”

  1. 1 SHANNON
    July 18th, 2011 at 20:04

    “här har du leg, mister” :D :D :D

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80