störta mig

jag hatar att jag känner gränser mellan mig själv och verkligheten. som om en linje fanns och den vilar ovan den där springan mellan sängarna, i vilken man kan ramla ned och bli instängd. jag är rädd för att störta ned i den, men rädslan i sig är fåfäng. jag är för stor för att hamna där.

jag har gröna glassar hemma och jag äter ca 4 st om dagen och lyssnar på trance, röker cigg. älskar nog trance.

älskar även detta just nu:

– guld, marint, soft piss yellow (en färg),

– sinful acid bitch (en drink, ingredienser: absolut kurant, fruktsoda och pressad lime, garnera med rohypnol och killar att ge drinken)

– punkare.. ska skriva D&G på min skinnjacka i nitar och om nån frågar “e det verkligen d&g” tänker jag säga: ööööh näee *suck*

– att sälja sina organ för att komma till hollywood

ikväll ska jag och anna j ha DEMONKVÄLL!!! vi ska förhandla med DEMONER och se om man kan få evig rikedom i detta liv i utbyte mot evigt torment in hell. nä, vi ska kolla på film med demoner, supa/röka och sen gå till sommaren i city! ses där kanske!

puss!

2 Responses to “störta mig”

  1. 1 Anonym
    July 13th, 2011 at 17:38

    Alltså. vad tycker du om den här söder-frisyren alla killar nu har(/hade) med kortare på sidorna osv?

  2. 2 RRR
    July 13th, 2011 at 17:41

    vissa passar i det! beror helt på skallform

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80