hej

jag lovade att jag inte skulle prata om mina studier så hoppa över luntan här nere.

måste bara säga att den här delkursen är ihopsatt av djävulen. liksom visst, att plöja igenom typ 12 böcker och en drös kompendium på två veckor innan tentan, men att FÖRSTÅ. att ANTECKNA vid sidan av boken?????????? att utföra en granskningsuppgift parallellt med inläsningen av litteraturen (produktionsvilkoren för dagspress, 8-10 sidor skriftlig rapport), redovisa the findings inför grupp vars uppgift är att grilla värre än solariet nere på hår-solen och därtill utföra intervjuer och studiebesök. sovra fakta. gruppdiskussioner. att alltid ha strukna, välsittande plagg. jag bryter ihop!!! dessutom är alla ba “blabla *säga svåra ord*” i min klass. jaja. jag har disciplinen i alla fall. det kommer gå bra. allt jag gör blir bra, till slut.

idag inne på fältöversten knuffade jag till en unge i sidan med armbågen och sa “ööörrgh” ( jag var där och handlade stift).

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80