jävlar

när jag blir journalist tänker jag bara skriva såna här artiklar

Familjen Andersson-Persson hade slagit sig ned i tevesoffan i tron om att spendera en mysig fredagskväll tillsammans. Fredagsdippen “taco” hade inhandlats och barnen Moa och Oliver hade fått välja tre filmer för femtio från den lokala videouthyrningskedjan. När lilla Moa, med lyckliga knubb-armar, sliter upp chipspåsen får hon sig dock en överraskning. Idyllen raseras. “Mamma, mamma” skriker hon, “det ligger en masssa stringtroser i chipspåsen!”

blabla

Så efter en mycket omvälvande kväll kunde livet för familjen Andersson-Persson återgå till det normala. Lille Oliver var ändå missnöjd. “Filmerna var ju repiga och förstörde videon” suckar han.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80