hej ska man blogga lite då

det är så kvavt inombords och utanpå att jag bara vill skrika!!!!

får ingen luft, det är ingen sol – classic tanning är uteslutet.

jag gick till eden och tittade på produkter och hittade wax stripes för 40kr, vaxade armarna. sedan gick jag till solariet och stoppade in 8 poletter och solade mig fördärvad. resultatet: kritvit. guess I’m tanorexic eftersom det är så jobbigt med make-up nu. allt blir highlighter

i onsdags satt jag i en park och rökte cigg, drack ur en sur, dyr bib. sedan kåken, stannade till stängning. därefter spy, stannade till stängning. vill bara fortsätta, till nästa grej, till nästa liv, till nästa sommar. bara utplåna allt och att det ska gå snabbare. vill ha rullskridskor och vill tänka snabbare, prata snabbare, springa inne på klubben hur snabbt som helst. vill ge någon någonting. julen 93 fick jag 30 paket, då måste jag ha varit älskad. jag avslöjade tomten när jag var 2 pga. den hade samma klocka som min farmors man. sedan slutade jag tro på gubbar. extremt falska.

en annan grej jag gjorde, som min farmor berättat för mig var att jag hela tiden pratade om “ledsna människor som försökte ta mig”. asså, the chills nu. tur jag förträngt det?? lär ju ha varit andar!!!!! varenda gång jag tänder ett doftljus tänker jag: “det här är inte en inbjudan till seans”. jag hoppas innerligt andarna förstår det.

apropå det ockulta hör jag ALLTID röster när jag ligger i sängen och ska sova. det är säkert vanliga insomningshallucinationer, men de är extremt fantasieggande. senaste dagarna har jag fått höra följande budskap:

“ondskan är inte ond”

“håll ihop”

“drömmar finns aldrig”

en gång vaknade jag upp och såg ett brinnande sigill i taket. jag tror skymningslandet mellan dröm och verklighet är en portal till de dödas riken. det är min ersättningsmystik. jag önskar jag hade marxism eller religion, i stället har jag psykoanalysen och det ockulta. och de två har en extremt sadomasochistisk relation

klockan är 17:15 och jag börjar förberedelserna inför kvällen nu. (ööh öööh kan man säga i stället för puss hej)

puss hej. ööh ööh)

One Response to “hej ska man blogga lite då”

  1. 1 hanna
    July 3rd, 2011 at 01:48

    haha. ja jävla sminkskit som lägger sig som en vampyrkaka över nyllet numera. och lite, orkar inte investera i brunare och sen REGNAR SOMMAREN BORT och så står jag där och gråter salta tårar ner i mitt nougatfärgade puder i augusti (är rädd för solarier, det känns som jag kommer kliva upp och vara spindelmannens nya fiende) nej tack.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80