26 grader – bader

jag köpte nya klackskor i dag! ni vet vad det betyder? det är alltså dags att inviga skorna med att springa i soffan!!! såå KUUUL ;D speciellt när man stannar upp och “springer” på ett och samma ställe i soffan!!!!!!!! oj, förlåt. jag kan ha fått solsting, solade nämligen från 09.00 till 15.00 i dag. jag måste ha haft ofrivilligt sexutseende på stan eftersom alla har pratat med mig, flörtat och frågat mig frågor? förstår inte alls varför. grundregeln är ju att ju snyggare en person är, desto mindre risk är det att den blir utsatt för likn… ahaaaa, ok, nu trillade poletten ned. annars har jag tänkt på att jag vill ha mer punkare-stil i sommar? ska köpa svarta, tighta byxor och vara mer “sexig”. kommer dock bara ha så på laroy. åker jag till trädgården tar jag på mig versace lr d&g. inkludera mig aldrig!!!! tack!!!!! *är punkare*

puuh, då var det färdigt med att springa i soffan ;D

nu ska jag ta ett BAD och sedan tänker jag äta en cotlett till middag. hej då fuckers

One Response to “26 grader – bader”

  1. 1 luvzit
    June 30th, 2011 at 17:20

    “inkludera mig aldrig!! tack!!!” <3<<3
    pusspuss

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80