livsmål

saker jag måste hinna med att göra i mitt liv:

* hoppa fallskärm & bungy jump, skoja. kan man göra det samtidigt? på en cross-bike? då skulle ALLA göra det. jag är ensam i hela världen med att hata upplevelser. avskyr t.ex. att resa.. ew, till nåt land utanför sthlm där ingen har style

* trippa på syra (har faktiskt aldrig gjort det?? konstigt va)

* dansa tryckare till britney spears – everytime…. med en svinrik, snygg kille som är 1. modell 2. skitrik och 3. american, till pubik och alla ska se på, alla ska bittert “avundas mig” för att sedan gå hem till sina skitliv, i samma stund som jag – subban – lyfter i solnedgången med ett private jet och 480385 rika, vältränade män som dyrkar mig på jeten och ger mig drinkar när alla andra “sussar gott” hahaha eeeh?? vad e mitt problem

* hålla för ansiktet med en tidning när jag går förbi paparazzifotogrferna med en cigg

* arbeta som döpare till läppstift, parfymer och sån skit

* valfritt paparazzi-moment i L.A. i närheten av en bil…

3 Responses to “livsmål”

 1. 1 LejlaC
  June 21st, 2011 at 03:00

  Alltså, vem är du egentligen? Kan du inte typ berätta lite om dig själv eller något i ett inlägg? Skulle va kul! TACK för en sjuukt rolig blogg! :) Kram!

 2. 2 hanna
  June 21st, 2011 at 11:41

  jaa alltså mitt fräcka vita nagellack heter “why not” såg jag igår, kände för att ryta “why the fuck should I!?”, vill slänga det nu :(

 3. 3 Aina
  June 22nd, 2011 at 15:55

  Ta inte syra.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80