kort info om fester

jag kom på en sak jag avskyr. det är glada fyllon som går i armkrok på gatorna om nätterna och försöker “snacka” med människor. det är ouppfostrat och ingen skrattar. det är ovärdigt att söka kontakt med andra människor onykter. jag gör en klassiker, går rakt fram och låtsas inte ens om att de finns. så uteblir effekten av att någon bryr sig. hihi

har tusen skräckexempel på hur man inte ska bete sig när man är full:

en gång kom en gubbe och sa “du tror du e så mkt bättre och finare än alla andra här va”. mitt svar: eeeh? jaaa, syns inte det?

en annan gång stod en bög och trakasserade mig (psykfallsbögars definition av socialt umgänge) och den är helt galen, skäller ut mig, är extremt elak, varpå jag går och sedan, kl 3, kommer den fram igen och… slickar på mig. den vill kn…?

en gång var jag full och “strippade”.. gör aldrig det.

en gång tittade jag på en kille i mer än 2 sekunder. vaknade i svettiga lakan med en sådan sjuk skam dagen därpå

en gång kom en tramsdvärg och tiggde cigg och när den inte fick skrek den att den skulle “döda mig”. jag ba…… *död blick* *går iväg och tänder en cigg så kan den hoppa som nån arg dvärg-serietidningsfigur i bakgrunden*

en gång åt jag mat på nåt ställe som hette taco house/bar and pizza, eller motsv, på kungsgatan. där var det hemsk stämning. tänk 120 glada festande, nattvimlande partypeppare och pepparinnor som satt gosigt packade och nammade på go mat samt hade härliga snack om minnen från den gångna kvällen. *svimmar nu*

en gång i barkön på f12 sa någon “ursäkta” för att gå längre fram i barkön

alla som tror man kommer in fortare för att kön blir mer kompakt???

nä, nu ska jag gå och sura i mina dyra böcker… see ya fuckers

3 Responses to “kort info om fester”

 1. 1 Aina
  June 22nd, 2011 at 15:47

  Ibland (ofta) känns det som att Stockholmare tycker att all form av kontakt som okända gör är ouppfostrad, alltså inte bar från fyllon utan också från sk normala personer.

 2. 2 Anonymous
  June 23rd, 2011 at 18:45

  messiah hallberg 2.0

 3. 3 Helen
  June 24th, 2011 at 15:22

  Måste hålla med Aina, Stockholmare är rädda för andra dialekter än stockholmska, det är därför. Jag pratar ofta med främlingar och blir ännu oftare behandlad som om jag just signat ut mej från närmsta psykakut. Oftast är det ju inte ens sant, jag bara hade nåt på hjärtat och ville yttra detta.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80