partydjur

hej. jag sitter och dricker vanilla… någonting. det är en drink med vanilla, ginger ale och citron.
ginger ale och citron.. visst känns det snyggt! jag sitter iförd billig 149krskjorta. mannen gör kläderna, som alltid.

haha, i går såg jag något freak dansa och göra en dansmanöver jag verkligen hatar. det är när någon egenhändigt försöker styra strålkastarljusen mot någon annan, ex. sin kompis. liksom visar upp kompisen för alla som tvingas bevittna showen. kompisen, som i det här fallet hade kjol, byxor, sneakers, tre linnen(?), thin lips, close set eyes and a kundservice-föggelbo på huvudet med lila slingor och färgkoordinerat “höst”-smink, nagellack. jag orkar inte mer. VARFÖR FATTAR FOLK INTE VAD SOM ÄR FULT!!!

min niece berättade att alla som har “ingen sommar utan reggy” på sina mobiler i hennes klass är töntar.

nu ska jag ut och dansa.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80