crazy summer

vet ni vad en fyra är? bortsett från den fyra man köper i baren för 108kr och den minsta taxibilen med fyra säten? det är när man super fyra dagar i rad – fördelaktligen ons, tors, fre och lör. på fredag mår man inte bra. på lördag har kroppen vant sig och man känner sig endast febrig och andfådd. på söndagen blir man lätt psykotisk och på måndag börjar man kunna lösa iq-test i linje med “hur man bäst går över en väg”. i sommar kommer fyrorna hagla. jag har kvällskurser på universitetet mellan 18-21 och jag ser framför mig hur jag bakfull efter en föreläsning går in på skoltoaletten med en kaffemugg, byter om och möter upp diverse solsubbor bland cigarettrök och gubbar på uteserveringar i hjärtat av stockholm city. viktigt för mig denna sommar:

1. att inte dö

One Response to “crazy summer”

  1. 1 Joan
    June 1st, 2011 at 16:32

    Gu va härrrligt!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80