åh

åååh! jag har redan skrivit tusen kärleksförklaringar till 020999099… eller hur var det nu? skitsamma, en massa nior i alla fall! när man väl kom fram så sade en kille fräckt: “hej och välkomna till tjejernas wanky wang”. man ba “undra va det där wanky wang är för pörrgrej då?”. OBS han sade “one to one”. hela kvarteret stod samlade omkring mig, jag var bäst på sextalk. sedan fick man prata med gamla gubbar, som efter ledmeningen “jag har just kommit ur duschen” fattade vinken och ba: “vad haru påre rå?” så kunde man efter ett tag stöna “åååh nu ska jag gräva.. stön.. i min hårda fitta” PIIIIIP. så tryckte de 5 för att byta samtalspartner. suck, jävla idioter.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80