berghain

jag hatar att jag är på fel sida av gärsgårn. att jag måste KÄMPA och STRÄVA efter integritet, identifiera mig istället för att redan vara identifierad — bara ha någonting… eller skitsamma, det är bra att vara tom. då kan man stoppa i lite vad man vill!!! kukar, fitter.. närå!! haha. snuskunge.

idag hemma i solariet (kan lika gärna inse att jag är där för att stanna) lyssnade jag på blaskig house 0ch tänkte på livet. min mamma brukade sjunga om gubben i skorstenen som klättrade ned på kvällen och strök tjära över ögonen på ungarna, så de skulle somna. visan gick i e-moll och var på finska. jag somnade alltid innan hon hann börja om.

nu stängde min flatmate dörren med motiveringen: “så du inte hör om tie minuter när ja börjar onna”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80