alla fester

hi fuckers

det luktar regn och söt melon i mitt vita sovrum. jag saknar ändå doften av nivea, cigarettrök och avgaser. jag har festat lite i helgen (var jag på väg att skriva, menade förstås i veckan), här kommer en recension:

i tisdags tog jag och anna b en fucking drink på torget och kollade schlagern. sedan tog vi en powerwalk till riche (vi har båda anorexia eller vad det nu heter). det var skräcködlabelysning inne på riche och anna frågade bartendern om detta, varpå den säger “ni är för tidiga”. haha, that’s a first. MVG

i onsdags… gick jag på event för bilar! sedan satte sig jag och ca 18 andra punkare på soft bar där vi drack öl för 29kr styck. det bästa var att man var tvungen att köpa öl för >70 kr för att få dra kortet. jippy! då kunde man alltså köpa 3 öl och ge bort 2 öl till andra! älskar att ge människor saker… presenter, beröm, avsugninga… skoja. MVG

i går gick jag till slakthuset och träffade dana, brandy, mi, adam och charles som satt runt ett bord och hade ett möte över hur man festar eller motsvarande. sen kom anna b och vi ramlade in i taxibilar och skottades till spy. förstod ingenting, stockholm var svart. minns hur jag står och dansar på ett öde, violett upplyst dansgolv och tänker: finns jag. MVG

ikväll ska jag på RAVE *fyllo*

på lördag händer världens bästa sak. det är eurovision!!! älskar det. minns när jag var liten och kröp runt på golvet, ritade och drack drickor samtidigt som det var eurovision på teven. bäst var när jag kollade på eurovision på vårt lantställe och det höll på i ca 4 timmar?? på natten när det var över kände jag mig cool/sexig som hade varit vaken till tolv. sen började spöktimman och då var det bara att börja kämpa med spöken.

nu ska jag äta en halv taco

puss

One Response to “alla fester”

  1. 1 NN
    May 18th, 2011 at 18:29

    Haha, typ årets bästa post.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80