heaven

jag luktar fortfarande gammal GT i munnen. jag sitter och dricker proviva som en diva. jag har bestämt mig för att inte lägga mig i mina fondplaceringar utan bara låta det gå några år. kanske logga in på depån någon gång omkring 2009 *rusker på håre som en diva*

jaha. vad ska vi prata om idag då. vad jag vill ha? jag vill ha en tight simmarkropp. jag vill ha många fritidsaktiviteter under VT: pianolektioner, motionssim, solarie. haha, tänk om man kunde ha solarie som aktivitet!! jag ska nog köpa ett eget solarie. så vill jag ha kroppsnära plagg utan slafs. är jag brat eller? alla verkar tro det, då bara miljonärer vågar ragga på mig… måste klä mig lite annorlunda i framtiden: mer slafs. orkar inte med nazibögar — nån som har en cigg eller? haha, jag har varit rökfri snart ett år. jag hatar verkligen att prata om att jag slutat röka.

nu ska jag lyssna på finsk tango och tänka på döden. jag älskar finsk tango. i tonföljderna ligger mitt hjärta.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80