hey

idag hade jag till och med lite övertid hos psykologen. så välbehövt. hon bad mig lämna allt i rummet bakom mig när jag gick därifrån. jag förmodar att tjäran rinner ned längs väggarna i skrivande stund. jag gick till h&m och köpte någonting för 800kr. vet inte ens vad som hamnade i kassen. jag plockade bara från hyllorna, kom hem och hängde in allt med lappar i min färgkoordinerade garderob. jag dammsög. vi har städat här hemma, slängt alla tomma vinflaskor (tre kassar). för mindre besvär i framtiden kommer en bib ligga på översta hyllan i skafferiet så man bara kan stoppa ett glas där under och trycka till. jag ska köpa en med vitt vin så det finns lite att välja emellan!!! *festar smått redan* uhuuuuuhhh, det är tisdag imorgon. inte standardiserat kök. jag känner mig alltid som dvärg när jag testar andra kök. lite lantligt.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80