nåt snack om blandat skit..

ok, det e några som borrar i väggen här, hela tiden. i morse var jag så jävla sur att jag ställde mig och hoppade på golvet och skrek “håll käften för fan”. då slutade borrandet :)

ska aldrig borra i min lägenhet. men porra, det ska jag *krälande sex-got*

har engelska b-prov på fredag, writing (reducerade bort det i gymnasiet. ville fika och röka cigg i stället). jag har, och det här är sjukt, skrivit en uppsats på 6 A4-sidor som jag memorerat. seriöst, jag kan återge den i detalj muntligt. haaaaaatar att skriva uppsatser på tid. är verkligen SÄMST på det.

well well, living hell. jag har fått ett fel av något slag. jag tänker att allt som besudlar en yta är äckligt. t.ex. en massa kläder som ligger utspridda över soffan *ryser*, eller alla fönster på husfasaderna här i city.

jag har dessvärre inget andenytt, bortsett från att när jag öppnade upp i går sade en röst “kolla i fönstret tvärsöver gatan på femte våningen NU”. seriöst, jag dog av skräck. tror ni att jag gick upp och kollade eller? knappast. låg stel som en pinne och stängde ned.

ett medium som jag besökte berättade följande om andevärlden:

– vi har en tråd som förbinder oss med den. tråden går upp i himlen

– vi är alla samma sak

– våra fysiska kroppar är det enda som skiljer oss från andra

slut

5 Responses to “nåt snack om blandat skit..”

 1. 1 graciös
  May 4th, 2011 at 19:04

  ååååå men hallå har du sett provet?? plis tell me ska också ha

 2. 2 RRR
  May 4th, 2011 at 20:39

  nej, vet inte vilka topics det e! bara att det handlar om hur olika generationer förhåller sig till teknik, familj och dylikt.

 3. 3 NN
  May 4th, 2011 at 19:11

  HA HA, du/den här bloggen är briljant.

 4. 4 Emma
  May 5th, 2011 at 17:53

  “Andenytt” haha. Du är bäst!

 5. 5 Lotta
  May 6th, 2011 at 09:42

  Jag tycker om dig.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80