beyond belief

i går… vänta nu. gick jag på absolut vodka-festen? eller yamaha-festen? svar ja. dana fixade in mig i sista minuten. sedan riche, slutligen spy. det gamla vanliga: grundar hårt på nåt event där de ger bort sprit. 2. köper 482094 skinny bitch på riche 3. är skinny bitch, men draperad i tusen rockar och annat “skit”. tar upp hela jävla baksätet i taxin. ramlar in och rullar på plats, tar upp mobilen och stönar så högt att taxibetjäntet hoppar till och pruttar av skräck? i dag har jag sugit hårt. tog ut pengar på banken och shoppade leksaker på stan. haha, det var verkligen produkter ämnade för en härlig lekdag ute i solen! ew, tänk att va hurtig “uppspelt” förälder som ba “kom alla ungar! nu har ni väl haft en härlig lekdag ute i solen! ta med det här brödet och smaska på det ute i gungan! gott!” svimmar av äckel nu. en tanke är värre: om man lekte med en moisturizer? hällde i skedar och kastade runt.

jaha.

och det här var livet

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80