Judas is the demon I cling to

i går när jag låg i badet och slentrianrakade mig på “stjärten” (ingen kommentar) kom jag att tänka på en jättejobbig gubbe som raggade på mig när jag var 19. jag var på connex as usual. jag hade en riktigt fucked up-suicidal bitch-look, men det förstod varken jag eller någon annan. jag står i baren och har just fått min “white russian” (kunde inga andra drinknamn och den var ju så mjölkig och god! haha offer) så kommer den här kåta gubben kommer och ska game:a mig. “va suuur och konstig du ser ut jävla cp”. jag bara *ler subbans leende* “vad trevligt att du tycker det, ursäktar du mig en stund bara” *går*. han.. springer efter… hör hur skorna hetsar bakom mig. väl ute står jag och babblar med honom pga. att han förolämpade mig? pga. att jag inte kände någon annan där? pga. what-the fucking ever. var väl full och helt störd i huvudet. sedan i baren, när han är i färd med att köpa en till white trashian åt mig, säger han: “stoppa handen i min ficka”.jag gör det och det är en varm penn… eller vänta nu – hans lilla snopp är där!!!!! usch! då säger han det här – betänk att vi står i en bar och är i färd med att beställa – “kläm lite”. aaaaaasåååååååå, hur kan man stå i en bar och samtidigt vara “kåt”. jag ba tack men nej tack, tar min WT och gåååår. sedan dyker han upp då och då under kvällen och tar alltid min hand och lägger den över hans byxa där varma pinnen alltid är. hur är det möjligt att vara så kåt hela tiden? förstå mardrömmen, bli jagad på klubben av en gubbe som alltid är kåt. haha orkar ej, till slut sade jag från på skarpen och hämtade vakten! eller inte, låg väl med honom om jag känner mig själv rätt. vet inte hur jag skulle reagera om det hände i dag. skulle väl antagligen inte hända i dag.

jaha, vsg för info.

i påsk har jag varit full. snart är det eurovision, jag hejar på ungern. vilka är era favoriter? azerbaijan är ju inte så bra, men rätt skön att lyssna på. estland har ju en klassisk clownlåt som europa kommer gilla. frankrike har fin melodi – ful kille dock. UK är bra, om man bara lyssnar på låten. minns ni den förra låten som vann, förskräcklig. nån hopp-reggy-låt typ.. whatever, nu går jag till systemée

2 Responses to “Judas is the demon I cling to”

  1. 1 C
    April 27th, 2011 at 18:05

    Tack som fan. Ibland överträffar du dig själv. Jag kan inte få nog.

  2. 2 Snaran
    April 27th, 2011 at 19:42

    Gud, penisar är så himla fula och löjliga. Men man är ju inte direkt vegetarian för det…

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80