hej

det var ju nyår häromdagen. löften: aldrig mer dricka öl, aldrig mer säga “en öl”. finns det människor som tycker öl är gott? öl är ett nödvändigt ont. ingenting mer.

i går drack jag bara vanilla sky… i prippsglas. gårdagen kommer plötsligt tillbaka, inte i “plågsamma fragment”. kan min hjärna sluta lagra meningar jag läser? vänta, ska rapa så jag minns hur drinken smakade. eller, vänta, jag måste skita så jag minns hur kuka smaka!!! hahaha. man har två munnar. vanliga och “den bruna”. undra om man är naturligt eeehh.. brunpigmenterad där omkring eller om det blir missfärgad med åren. det här kommer dock redas ut, de sax skulle kolla efter på nån nyfödd unge.

ikväll ska jag på lidl och festa med drinkar & killar.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80