inredning

den här har jag upphängd på väggen just nu

älskar 10cc. de har gjort världens bästa tryckarlåt: I’m not in love

4 Responses to “inredning”

 1. 1 My
  April 24th, 2011 at 22:02

  Hej!! Jag läser din blogg regelbundet och har fått en uppfattning om att du har svaret på väldigt många frågor. Åtminstone en teori. Jag sitter nu och undrar varför jag inte har några sköna skor. Jag har många skor. Mvh en läsare som söker svar

 2. 2 RRR
  April 25th, 2011 at 19:19

  du kanske gillar snygga skor! snygga skor brukar per definition inte vara sköna =)

 3. 3 hopplös
  April 25th, 2011 at 18:19

  Hej! Hallå! Jag vill göra en hemsida, därför undrar jag på vilken domän din hemsida ligger, eller om du har ett tips på hur jag ska börja.
  //Ännu en som söker svar

 4. 4 RRR
  April 25th, 2011 at 19:14

  min ligger på one.com.. rätt kasst webbhotell men billigt! jag laddade hem ett wordpresspaket typ och lade upp nedladdningen via ftp, sedan installerade jag ett wordpress theme för att få ett utseende på sidan. annars när man väl registrerat sin sida, fått sin adress och login brukar det finnas enkla snabbguider för att starta upp en hemsida. bra om man har grundläggande koll på HTML, MYSQL, CSS också. det finns en massa guider om man googlar. lycka till!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80