solens sexiga strålar

när det är så här varmt vill jag bara sitta i linne på uteserveringar, äta dyr mat och dricka nåt piss med två cigg i munnen. kollade nyss på battle los angeles pga. den hade los angeles i titeln och jag har drömmar om att en dag bo där. filmen var såå dålig. de bara sköt med vapen. låter så.. högt med skott. fick inte ens se en pool.

saknar en klubb så innerligt: connection!!! asså. hur bra va inte den? när de spelade satellite med september klockan 23 och jag stod i första baren bland killar. hade ingen vilja att röra mig uppåt i hierarkin, hitta bättre klubbar, hitta ett bättre klientel. var tillfreds i det slutna sammanhanget. hade ett intresse: dyra killar. det finns en skillnad på dyr och rik

dyr: man e elegant (kanske rik)
rik: man e rik

på connection hade dyr gått i graven, men jag hade hoppet kvar. i 2 år. sedan tog jag bussen in till stureplan *här spelas call on me med eric prydz*

fy fan vad man fick köa

får fortfarande göra det ibland, här kommer en lista på vad jag inte gillar med köer:

– att köa

– snaggade killar som rusar i grupp mot köer (man tror avsikten är razzia eller hatbrott)

– b-människor som skrattar i köer

– när människor sjunger signaturmelodier till barnprogram i köer

– när folk lever i villfarelsen att de är viktigare än mig och således kan tränga sig före mig, trots att de varken har lista eller känner vakten

– hur köer ser ut. som snoppar..

god natt

One Response to “solens sexiga strålar”

  1. […] Vad ÄR det med berusade människor och signaturmelodier till barnprogram? Det var visserligen som värst när jag pluggade. ”Studenter” alltså… Usch. Om Hanna Rosell Jag är 30 år, gift med Martin och jobbar med PR, kommunikation och ibland med att spela skivor. Vi bor i centrala Karlstad, väntar vårt första barn i slutet av mars och har en dvärgpinscher som kallas Monster. Det här är en blogg av typen "kära dagbok…". Jag blir jätteglad för kommentarer (och försöker svara på alla) men publicerar av princip inga som är både anonyma och otrevliga. Har bloggat sen våren -05 och snittar ungefär 1 500-2 000 unika läsare/dag. Sök bland gamla inlägg […]

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80