uppdatering om mitt liv

här kommer en uppdatering.

fre: träffade tone, staffan och rebecka i hornstull. sedan gick vi till love som hade en askul fest och därefter till kolingsborg som var like.. totally fab? slutligen: berns. jag och rebecka träffade BB-vanessa i tvåan!!!! jag sa “du var BÄST i big brother, det e fakta”. hon verkade bli glad! david hade efterfest, anna b & dana var där.  åkte därifrån 11?

i går, lördag träffade jag anna j, leila, emelie och mikaela hemma hos anna. vi drack rosé och babblade. anna sa “nu ska jag och mikaela gå in på toan och lebba med varandra!!!”. skrattade så jag grät. sedan åkte jag till marie laveau och hittade staffan längst in. ville köra en plogbil framför mig för att få bort alla störiga människor. såg 5 killar stå och dansa i ring – helt döda inombords. de stod bara där, dansandes och tittade ut i intet, jättelänge. jag och staffan åkte sedan till berns där det var.. typ 4830 rum. vet ni hur stort berns är? det gigantiska rummet i vilket folk i extas sprattlar till michael jackson och dylikt har en massa trappor som leder till andra ytor? haha, trodde berns var källaren och att det sedan tog slut. men men, sedan var det en efterfest i gamla stan där en kille gick runt i en svart string. hehe. drack en iskall burköl och tog t-banan hem i den ljusblå citynatten. visst är det hemskt att förknippas med drifter? jag brukar alltid reta anna j som har ett nära på driftlöst uttryck med att kalla henne k*ta anna. visst är det fruktansvärt??? haha “anna är så behjärtansvärd! hon är väldigt fysisk med sina vänner, hon överröser dem med kramar och kindpussar, men vet ni varför? hon e såå kåt ni fattar inte”. HAHAHAHA

ok. i dag flög jag upp ur sängen och slog upp sovrumsfönstret. det var intensiv hetta uppe bland husstaken, det var så tyst att man kunde höra värmen väsa. jag ba – fortfarande full – “fuck me, det är sommar!!!”. drar på mig ett linne och shorts, rusar ut på gatan för att gå på stan och shoppa som fan. möts av freaks i täckoveraller som hatar mig. det var dessutom rätt kallt nere vid norrmälarstrand. satt modstulen och drack en kaffe. sedan gick jag därifrån via centralbron till hornstull och sedan tillbaka hem. handlade en skitcool sak på inn & finn. det är en isform som formar isen till juveler! kanske visar sen. ja, men nu ska väl jag tända eld på mig själv eller någonting.

3 Responses to “uppdatering om mitt liv”

 1. 1 en kurs
  April 19th, 2011 at 11:00

  http://www.uu.se/node697?kKod=5RT430&lasar=11%2F12&typ=1

 2. 2 Joan
  April 19th, 2011 at 15:48

  Jag anmäler mig på studs!

 3. 3 D
  April 19th, 2011 at 21:17

  Generally speaking. Vad är minst pinigt att rösta på: moderaterna eller socialdemokraterna?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80