hej

vet ni vad. jag har haft rätt hela livet när jag sagt att jag varit föräldralös. nu ska jag gå och köpa cigg, not, däremot ska jag åka till systemet, en hel tunnelbanestation, gäsp. jag har fått min kallelse idag!!!!! eller i går, eller om det var i onsdags? det ska vara samling vid karlavägen!! det ä’r typ sån jävla häftig väg, jag älskar karlavägen. det känns som att 60hp kommer gå galant.

annars tror jag att jag är på väg att förlora mitt förstånd.
jag tänker på:

rykte
rykta mattor

jag har tänkt. någon har sagt. MITT FÖRSTÅND!!! det här är sedan länge döda associationer.

i går köpte jag ett hamburgermeal. han som står i kiosken har alltid bara så vidriga mysbyxor. uuuuusch, hoppas han inte stoppar ner hamburgaren i mysbyxorna när man inte kollar?

jag tycker det är så lågt av oss svenskar att vara köta i årstidsbetonade ord, som sommarvind, morgonrodnad, stringtroser, råtta. hahaha “i en omröstning visade det sig att de ord vi gillar bäst är starka ord som exempelvis: “råtta”. tänk om det vore så!!

jaja. man kan inte ha kul hela tiden. i går köpte min flatmate saker som delar saker i tre. som en tredelare till antennuttaget i min teve och en tredelare till eluttaget bakom micron. där har man innan fått göra en prioritering emellan:

vattenkokare
micro
fado bordslampa med fader

tidigare har bara två stycken kunnat vara påslagna samtidigt. då har jag oftast valt “fado bordslampa med fader” och “vattenkokare”, jag dricker 7 liter kaffe — franskt mörkrost och vill gärna se samtidigt som jag tillreder mitt kaffe. hrmph, att ni ens ifrågasätter mig på den punkten.

jag måste spara pengar till framtiden. då jag bara måste köpa bostadsrätt i sibirien. jag bläddrade genom dnbostad medan jag satt på toa och sket. orka göra en jacuzzi, hatar jacuzzi. ryssar är så väldigt jacuzzi och dyra klockor, lvväska till frugan, guldkandelaber etc. min niece berättade om en kille i hennes pappas bandylag som hela tiden härmade andra. han struntade fullständigt i sin fru, barn och firade nyår i moskva istället för hemma med familjen. så köpte han ett par jeans och visade i omklädningsrummet, ba “titta här, snugga jeans vaa, men oj, ni har ju lika”, så hade han köpt jeans som tre andra hade köpt.

nu vet ni alltså det.

ikväll ska jag ut och röja!!!!!! jag har nya kläder. erkänn att det är det bästa. nya kläder och en utekväll (en fredag).

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80