alli mcbeal

i dag pep min mobil till så jag kravlade ur sängen och sträckte mig efter den. det var en sms-avisering, äntligen hade mitt nya sofföverdrag anlänt till godysspecialisten! de anställda där är inte direkt “söta som godis” utan otrevliga hatspridare. klockan var 19:13 och jag hade sovit hela dagen. väl hemma klädde jag av soffan och drog över det nya, helvita överdraget. sedan beskådade jag soffan från avstånd med en martini i handen. slängde dit några färgglada kuddar, tog en cigg och ödlade loss ute på loftet. i mitt barndomshem, som nu är sålt, var inredningen funktionell med ett undantag, tavlorna. de föreställde gråtande clowner eller svampade miljöer i brokigt höstljus. tror det till och med fanns två stycken identiska tavlor med guldram upphängda i huset. min favoritinredningsattiralj i dag är en tom glasburk. en fördel är om soffan gör ont, kuddarna är hårda och det är för långt till bordet från soffan, då vet man att det ser bra ut.

i dag ska jag börja med bantningspillret alli! hoppas det funkar. sedan ska jag sola, dvs bättra på traktorspåren runt käften så ens anlete skvallrar om sug. killar och cigaretter (killaretter) made these lines fucking worth it.

6 Responses to “alli mcbeal”

 1. 1 Johanna
  April 6th, 2011 at 07:48

  alli=fucks magen up! Så jajamän, funkar utmärkt. Man ba; *rinner ur röva hela tin’*

 2. 2 mmmmm
  April 6th, 2011 at 12:35

  älskar när soffan är för långt från bordet.

 3. 3 Tommie
  April 6th, 2011 at 23:29

  säger bara en sak: bajsolja!!!! detta ord har jag lärt mig på internet, men skrämde mig tillräckligt för att aldrig testa alli. däremot har jag aldrig upplevt “bajsolja” med reductil!!!

 4. 4 Tommie
  April 6th, 2011 at 23:29

  men vadå kommer mitt namn med automatiskt på din blogg??? ville skriva det där anonymt!!!!

 5. 5 TONE
  April 9th, 2011 at 16:40

  lol @daniel

 6. 6 Ida
  April 10th, 2011 at 09:43

  lol @tone

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80