"ta ur den ur röven"

jag vaknade och stirrade in i en diet coke på nattduksbordet i en timme. jag måste berätta vad jag drömde. jag drömde att ett utav mina, eh, span (jag såg honom bära t-shirt en gång, därav “eh”) var världens drägg. han sprang omkring i ett kök och åt okontrollerat. jag hade en skål vindruvor framför mig och hade dagen till ära köpt en 711-baguette med kyckling och fetaost, så tog han den och började äta upp den!!! under tiden han stressar omkring i köket och äter min macka sjunger han dessutom “walking in memphis” med cher?? eftersom han sjunger och äter på samma gång ramlar det ut bitar ur munnen, så har han mage sedan att säga: “ska ni inte äta upp erat eller?” nu hatar jag honom!!

gårdagen var uteslutande rom och cola och killar, pojkar, män i stora lass. jag haaaatar att pina i mig öl efter öl och bara frysa utav den, aldrig bli full. söder stod nästan i brand, det låg uppe och pyrde mot en fond av båtskrov. fint. jag kindpussades med två kerubliknande greker (en fet, en het) någon hade hittat på “gaydar”. haha. gaydar är motsvarigheten till qruiser. alla svenska bögar som har gaydar har totalt catchat usabögarnas fäbless för att stå och spänna halvnaken med nån tattig byrå i bakgrunden. så såg jag han som den här tanten i riksdagen hånglade loss med när hon var på jour. han hade olika färger i håret och halssmycken. say no more. kan folk sluta hacka på att hon festade med killar eller? vad hände mer på killfronten. en kille kom fram 03:45 och raggade varpå jag sade “det här är ungefär lika hett som att bli uppraggad på mcdonalds med en dipsås i handen”. han ba “ja.. det får man ta”. öööh. ett gammalt ragg följde efter mig men han såg idolstylad ut så jag avböjde med blicken (det absolut värsta var när han spatserade in i mitt synfält när de började spelade gimme more). jag såg en lokalkändis i laboul-ligan, känd från qx där han alltid väljer en helt vedervärdig spotlightbild på sig själv. huga. jag tror dessutom han är lätt efterbliven. jag kom ut från lidl 04:10. de kunde inte stänga förrän alla fått ut sina kläder. en brat kom fram i kön och ba “oooh are you swedish?” jag ba”yes”. han: “you have the most beautiful puppy eyes for being swedish”. jag: *självantände* jag har inte såna ögon!!! vet ni vem som eskorterade mig till nattbussen?? en välbevarad “man”.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80