ska bara snacka lite va

tog nyss 10st sovéea eller jämförbart naturpreparat som ska få en att, och det här är en önskan: svimma. ingenting kommer förstås hända. jag kan lika gärna hålla för näsa, mun och vänta på att det svartnar. alltså, jag vill bara sova. haha. är ganska trött dock, armarna känns sköna när jag skriver på datan som är alldeles sjuk och febrig. tänk om datans temperatur samvarierade med antal virusattacker den utsattes för! uuuh *ryser*

var på söder och åt lunch med johanna c. jag sitter och väntar på min focaccia, hon på sin lasagne. lasagnen kommer in och i servitrisens andra hand skymtar jag en tallrik och tänker: “aah, min focaccia kommer på samma gång!!!”.  jag hajar till och ser att det bara ligger ett hårdbrö på tallriken och en förpackning smör. vänta nu? jag gapade i……. 10 sek. sedan fattade jag att det inte var min focaccia utan hennes lilla bröbit som hon skulle ha till lasagnen!!! HAHHAHAHAHAHA har skrattat hela dagen åt att jag trodde det var “min focaccia”. haha, “nä du får ta den här hårdbröt, vi har inget focacciabröd, ingen sallad, ingen dressing, du kan äta den här skiten”

gud, godnatt

One Response to “ska bara snacka lite va”

  1. 1 GG
    March 24th, 2011 at 17:45

    HAHAHAHA “du kan äta den här skiten” BÄSTA JAG LÄST!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80