här kommer info

det bästa med att gå ned i vikt är alla tighta plagg man obesvärat kan bära. satte nyss på mig en gammal polo och ett par shorts, jätteskön känsla – “att ha i lägenheten och gå runt med”. den här långhelgen bestod av 4-6 flaskor bubbligt piss.

här kommer en recap för er intresserade. i onsdags mötte jag anna j&b på riche. vi pratade om.. konst? smink? kierkegaard? minns inte, men det var fab.

i torsdags var det tänkt att jag skulle möta upp min sambo på riche efter han varit på MF-fest i stadshuset. det här händer: han har ingen mobil och jag blir tvungen att chatta med honom över facebook i telefonen, från riche, där jag vid det laget suttit och slukat två gt. omkring 8 killar som dansar (??) har redan antingen ramlat in i mig eller gnuggat sina kön ansiktet på mig. han dyker aldrig upp, jag lyssnar på music i telefonen och går till spy. höjer min music jättehögt och hör bara den samtidigt som jag dricker vodka och jättemånga konstiga påkallar min uppmärksamhet men jag orkar inte ens höja huvudet.. don’t confuse shyness with boredom *ljudet av klackar och hår*

i fredags åkte jag hem till anna b på övre och vi snackade om stockholm och killar. värdinnan bjöd på cape crown som är en mkt god blandning från favorithyllan. anna j, som aldrig varit främmande inför idén om en god entré, stormade in svartklädd med en flaska rysk vodka och var on the verge. staffan och rebecka kom senare och som alltid slutade det med att alla satt och skrattade!!! hahaha, skratta är såååå kul. åkte hem 8 och stockholm var klarblått, sett från loftet.

i lördags var det MELODIFESTIVAL!!!! tog en cab till david som hade fest och kollade på showen där. victor kom dit och efter röstningen rusade jag över stan till ida som ska vara i portugal i 2 v och skriva. träffade alla där och åkte sedan med staffan, tone och benjamin till mums mums. köpte en öl utan en enda känsla närvarade i kroppen, men dansade på någon scen. sedan händer det här: vi åker till berns och hittar nästa scen. det ligger 4cl vodka i glaset och en redbull i handen, men jag slänger redbullen och jag röker cigg… knuffas framåt i drev, åker tillbaka till david där det fortfarande är fest. kommer hem 8-9 och innnan jag hinner somna tänker jag: det vore rimligt att jag råkar dö i sömnen nu.

det var min helg! nu ska jag räkna matte, har laddat hem en grafräknare till min iphone. “jippy”

One Response to “här kommer info”

  1. 1 J
    March 16th, 2011 at 22:06

    Förlåt! Vi måste ses asap så får du tillbaka din räknare / snyltarn

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80