hade glömt bort tv

har börjat titta på millennium, tv-serien var väldigt mörk och signaturmelodin påminner mig om torsdagar i mitt rum. hade alltid teven på timer men var vaken hela programmet genom så jag fick skjuta upp den, vilket var rätt lönlöst eftersom det inte gick att somna efteråt. andra tv-serier jag följde:

– nån som hette savannah. relationsdrama på en båt eller hur det nu var??

– arkiv X. ville flytta till det washington som gestaltades i tv-serien. regngrå miljöer, kostymer och kontorslandskap osv..

– en tv-serie om en cool bil som hette viper

– FX, som handlade om… effekter

– scali. en serie om en fet gubbe som jag hatade jättemycket och ville döda. haha, var väl ca 7 då?? minns hur jag planerade att fånga scali i en fälla ute i skogen och plåga honom. fällan var: ett djupt hål med gräs över. jag skulle provocera honom så han jagade mig, sedan skulle jag hoppa över hålet – han skulle dock ramla ned.

– den serien med ensamma ungar vars föräldrar dött i en bilolycka. sublimerade länge fantasier om att våldta den med snällt utseende av brorsorna?? hahaha

 

5 Responses to “hade glömt bort tv”

 1. 1 Anonymous
  March 7th, 2011 at 23:10

  barnen på luna???

 2. 2 Aggi
  March 8th, 2011 at 09:18

  Party of five?

 3. 3 Kulturinjektion
  March 8th, 2011 at 09:19

  Nä. “Ensamma hemma” såklart: http://www.imdb.com/title/tt0108894/

  Scali… Herre-gud. Hade glömt. Han hade en snygg smal fru och han gick upp på natten och åt korvmackor. Dör.

 4. 4 Aggi
  March 9th, 2011 at 09:15

  Ensamma hemma = party of five!

 5. 5 Kulturinjektion
  March 9th, 2011 at 19:00

  Aggi: Absolut! Såg inte din kommentar, den postades nog medan jag skrev.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80