1 2 3

förr i tiden hade jag en psykolog/terapeut/kurator som var helt inne på psykoanalys, eller åtminstone buddhism. han gjorde små inlägg ibland då och då, som: “du befinner dig i evigt kaos. emellan skapandet och förstörandet”. älska psykologer som får en att känna sig som en sexig trollpacka!

jag åt ravioli idag igen. så otroligt mättande, gott och billigt. man får mycket mat för lite pengar. maten räcker alltså längre än två minuter. jag avskyr dockhusmåltider, att sitta med någon liten dockskål och sulla med dessertpincett när munnen är gigantisk. idag prövade jag att äta glass. jag gör aldrig det annars men idag köpte jag euroshopper digestive och smulade ned ett kex i själva glassen. alltså, jag är ingen unge som testar äckliga smakkombinationer, det smakar faktiskt pure heaven och ser dessutom snyggt ut i dessertskålen (djuptallriken). nu kommer ni säkert springa hem och härma, suck. jaja. hata alla som ba “pannkaka me ketchup”. liksom ? AVSKUM säger jag bara. två utan världens mest oangenäma smaker: pannkaka och KETCHUP. usch, ni vet när ketchupflaskan har en såndär torr snopp som limmar sig fast längst kanten och den där söta smaken… pannkakor och ketchup är verkligen föda för sinnesslöa människor. då föredrar jag ändå ravioli.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80