kul

älskar när man är skabbig och lägger fug-up, dvs “äcklar till sig” mer. nyss, efter att inte duschat på 2 dagar, tog jag nivea spf 30 på läpparna så de blev vitrosa. jag gjorde en sexig pussmin i spegeln innan jag sade farväl till mitt ansikte med röd vuxenakne över kinderna. sedan målade jag en nikotingul, nedbiten nagel i grönt nagellack för att sekunden senare stå med en marlboro silver i dörrspringan och rossla. tog därefter på mig gula fladderbyxor, en tight väst (ingenting under) och nu sitter jag här med febervarm, “skabbig” dator och tänker… sök vård

men det är så kul att förstärka äcklet med förhoppningen om att bli ren!

One Response to “kul”

  1. 1 Vonapa
    March 2nd, 2011 at 05:37

    knowz da feelin’! Typ moppemursa och vuxenacne och håret i nått miserabelt mellanläge…

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80