move on

 

har såna minnen till abbas skivor

 

the visitors – var jätterädd för titelspåret och det blev inte bättre av att någon sade: “man vet inte vilka det är som kommer och besöker, det kan i princip vara VILKA SOM HELST” *skriker*

 

voulez vous – dansade balett till mozartstråkarna i början på as good as new, för att sedan byta ut baletten mot kaxig pop/rock-dans för att överraska publiken. publiken var väl andarna? en gång hade jag morgonrock över en kaxig skinnjacka. jag slängde av mig morgonrocken när det vilda i låten kom. sök vård?

 

the album – min favoskiva. drack dricka till den och gillade alla låtar. en sak med omslaget jag INTE gillade: de hade klippt bort agnethas hår!!! det var under samma period som jag drömde mardrömmar om att mamma klippte en kort frisyr….

One Response to “move on”

  1. 1 Snaran
    February 27th, 2011 at 07:52

    Jag brukade be mamma klä ut mig till Pippi å sätta på Waterloo på vinyl. Fan va vi skulle lebbat om vi känt varann som killingar…

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80