red meat

varför jag går i bitar: köttfärssåsen puttrar på plattan och jag VET att det hamnar små, små bubblor av röd köttfärssås som sedan kommer torka in i spisen, fläcka ned spisen, men jag kan inte servera kättfärsåsen som någon trotjänare genom att hysteriskt springa omkring och torka upp efter röran den ställer till med. jag måste sitta här i soffan och veta vad som försiggår för att senare *ungefär när jag ska diska* torka upp skiten!! i alla fall… jag har funderat över det här med “speciella” människor. det finns ett tjog spciella människor här i sthlm som jag i jämförelse med är en g-u-d, gällande mellanmänsklig kommunikation. jag är egentligen väldigt artig, snygg men jag KÄNNER DET INTE. jag kan säga vad som helst utan att KÄNNA DET. en tanke motsvaras av en känsla?

jag har kollat på mycket sjukt bra film (alla fem jennifer anistonperuker av fem). bl a ATONEMENT – pörr för mina sinnen ute på vischan.. kunde jag få vara mittemellan när de knulla i bibblan eller? så snyggt par. så såg jag EASTERN PROMISES, en behaglig feel good-rulle. nu laddar jag hem abortdrama från ungern eller rumänien. och förstås: BLACK CHRISTMAS (bara tre anistonperuker av fem). gammal skräckfilm är ju så cementerad i att varenda offer måste motiveras genom nakenscener, övrigt okristligt leverne osv. här var det verkligen extremt när en wild partybitch tog upp en öl ur fickan(???) på polisstationen och började festa, haha älska henne.

en kompis lånade 1000 kr med räntan “en fika”. älskar att låna ut pengar, så får man tillbaka pengarna när man minst anar det och kanske… får penagrna på transaktionskontoto istället för sparkontot där de kom ifrån!!

nu ska jag inte 1. duscha 2. pissa. tråkiga saker.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80